top of page

VÄLKOMMEN TILL KALKHOLMEN

I gästbryggan finns ett tiotal gästplatser med tillgång till el, vatten, septiktömning och WC.

Bastu finns att hyra och bränsle till försäljning.

Hamnen är öppen för besökare under sommarmånaderna: juni, juli & augusti. 

LÄNGST NER PÅ DENNA SIDA KAN DU BOKA OCH BETALA HAMNPLATS OCH BASTU!

DJI_0534.jpg
InShot_20220720_120310866_edited.jpg

GÄSTPLATSER & HAMNAVGIFT

Platser reserverade för övernattare finns på båda sidorna av gästbryggan (kolla fotot). De är märkta med "Guest"-skyltar.

 

Genom vårt bokningssystem nedan kan du betala hamnavgift. Den berättigar till övernattning samt användning av hamnens tjänster.

 

Notera att du endast kan boka en natt åt gången. Flera nätter förutsätter fler bokningar. Bokningsbekräftelsen fungerar som kvitto på betald avgift.

 

Om systemet strular kan du också betala avgiften med mobilepay till 0503740098. Ange båtens registernummer som meddelande. Du kan också betala i restaurangen när den är öppen.

BASTU

I restaurangbyggnadens nedre våning - den tidigare varvshallen - finns en nybyggd bastuavdelning. Bastun hyr du separat och privat: Under den bokade tiden står bastun till ditt förfogande helt och hållet.

Nedan kan du boka bastun, antingen bara för att ta en dusch eller för att basta. Duschturen är avsedd främst för båtfarare och padelspelare. För gästhamnens besökare finns en särskild, förmånligare bastuprodukt som förutsätter betald hamnavgift.

 

Övriga grupper är också hjärtligt välkomna att hyra bastun. I bokningssystemet kan du välja mellan en kort och en lång bastutur för ditt gäng.

 

Bastun rymmer 10 personer. Till ditt förfogande finns bastu, omklädningsrum, toalett, terrass, kylskåp, sittunderlag och tvål. Simma kan man från badstegen vid gästbryggan. 

I bastun är det självbetjäning som gäller. Med bokningsbekräftelsen kommer instruktioner för hur du får tillgång till bastun, och i bastun finns anvisningar för hur du värmer den.

Notera att du måste värma bastun själv. Det tar ca 0,5 h. Tiden är inräknad i bastuturerna så att det blir minst en timme badtid. Redan när termometern visar 50 grader kan man gå in och kasta sköna bad.

InShot_20220705_082845437.jpg

Våra tjänster

bottom of page